bannerPos

Arla hæver aconto-prisen med 7,50 øre

- Stigningen i Arlas mælkepriser skyldes vores forbedrede forretningsmix og generelle forretningsresultater, skriver selskabet i en kommentar. Arkivfoto

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
23-10-2020 16:41
Arlas aconto-pris for konventionel mælk vil stige med 7,50 øre pr. kg fra 1. november.

Arlas aconto-pris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet vil fra 1. november være 254,10 øre/kg. Forudsætningen er, at mælken er baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek.

Det er fakta, efter at Arla netop har meddelt, at selskabet hæver prisen med 7,5 øre pr. 1. november.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39749 artikler)Prev1234567198619871988Next