Teknik Partner runder sit første år i fin stil

Den 1. marts er det præcist ét år siden, at Jesper Kiib Nielsen startede som selvstændig med firmaet Teknik Partner, der er specialist indenfor IT og kameraovervågning til landbruget, samt en række andre tekniske og administrative løsninger. Det har været et år med mange nye kunder og opgaver.

Har man sagt landbrug, har man også sagt IT, kameraovervågning og en række andre løsninger, der kræver specialekspertise.

Og netop indsigt i landbrugets behov på dette område, samt mange års erfaring inden for branchen, var det, der for præcist ét år siden lå til grund for, at Jesper Kiib Nielsen valgte at tage springet fra ansat til iværksætter med sit eget firma Teknik Partner, der drives fra hjembyen Givskud.

I starten drevet af Jesper Kiib Nielsen selv, men siden sammen med kollegaen og i dag medejer Phillip Andersen, der kom ind i virksomheden i april. Begge med en ti år lang periode forinden som ansatte kollegaer i en anden virksomhed indenfor IT-branchen.

Personlig relation

Kendskab, indsigt og kvalitet, der aftales, løses og leveres til tiden. Sådan beskriver Jesper Kiib Nielsen med få ord den vision og målsætning, der har ligget bag og kendetegner Teknik Partner – og kunderne har taget det nye firma til sig:

- Det er gået rigtig godt, og der er rigeligt at lave. 2020 blev et travlt år, konstaterer Jesper Kiib Nielsen.

Han understreger samtidig, at det ikke er meningen, at Teknik Partner bare skal vokse sig større og større.

- Vi vil ikke være for store, men beholde begge ben på jorden, konstaterer Jesper.

Både han og Phillip Andersen fremhæver også vigtigheden af den personlige relation – kunderne har kontakt til den samme person hele vejen igennem forløbet.

- IT er en tillidssag. Hvis det er en ny person, du skal tale med hver gang, er det ikke, som når du kender personen. Mange kunder er glade for, at det er den samme person, de får fat i og allerede har fået sat ansigt på – vi kender historikken, forklarer Jesper Kiib Nielsen.

Fleksibilitet og kvalitet

Det samme gælder oplevelsen hos kunden af det engagement, man fra Teknik Partner viser.

- Vil bliver ude hos kunden og gør arbejdet færdigt. Ikke noget med at køre hjem kl. 16 og komme igen en anden dag og færdiggøre arbejdet, forklarer Jesper Kiib Nielsen.

- Det kan også være, hvis en kunde ringer med et akut problem kl. 6 en lørdag morgen, tilføjer Phillip Andersen.

Begge oplever de, at det netop er kvalitet og fleksibilitet, der via tilfredse kunder har gjort, at de har haft masser at lave hos både eksisterende som nye kunder.

- Vi har fået mange henvendelser fra nye kunder, der har hørt om os fra nuværende. Det er gået fra mund til mund, forklarer Jesper Kiib Nielsen.

Supplerer hinanden

Med ti år som tidligere kolleger og sparringspartnere var det oplagt, at Jesper Kiib Nielsen ansatte Phillip Andersen – og som team i Teknik Partner i snart et år er det gået rigtig godt.

- Jeg ville gerne prøve noget andet og være med til at starte noget helt nyt op fra bunden af. Og det har været spændende. Vi ved, hvor vi kan bruge hinanden, og vi kender hinandens styrker og begrænsninger, fortæller Phillip Andersen.

- Vi supplerer hinanden rigtig godt. Jeg vil fremad, mens Phillip er den, der tænker og er »nørden« – og det er vores styrke, tilføjer Jesper Kiib Nielsen.

Jesper Kiib Nielsen og Phillip Andersen er både ejere og sidestillede chefer i Teknik Partner, der er landsdækkende og løser opgaver for alle typer landbrug.

Læs også

Inventarfirma indgår samarbejde med handelsplatform
HKScan gør sojaen ansvarlig
Covid-19 gav elev en stejl læringskurve
Amerikansk storspiller skal lede R&D-teamet hos DLF
Nordjysk firma bliver distributør af LED-lys
Sagro ansætter ny kommunikationschef