Ny direktør for DLG-udstillinger

Pr. 1. maj 2021 har Tobias Eichberg overtaget stillingen som adm. direktør for udstillingsafdelingen for DLG (German Agricultural Society) og DLG Service GmbH med hovedkontor i Frankfurt am Main.

Tobias Eichberg efterfølger Peter Grothues, der går på pension den 31. juli. Eichberg har samlet mere end 25 års erfaring indenfor internationale fødevareudstillinger.

Efter eksamen fra universitetet i Hohenheim, hvor han studerede landbrugsvidenskab, arbejdede Eichberg i lederstillinger i forskellige landbrugsmaskinvirksomheder.

Fra 2004 til 2008 var Eichberg projektleder for Agritechnica, og senere var han strategisk konsulent for internationale udstillinger, ligesom han har været ansvarlig for international markedsføring hos en førende global producent af traktorer og entreprenørmaskiner.

- Vi er glade for, at vi i Tobias Eichberg ikke kun har erhvervet en erfaren professionel person indenfor den internationale messebranche, men også en ekspert indenfor de faglige emner inden for landbrugs- og fødevareindustrien samt landbrugsmaskiner, siger dr. Reinhard Grandke, CEO for DLG, i en kommentar til Eichberg ansættelse.

Læs også