Danish Agro kåret som Danmarks bedste praktiksted

Otte virksomheder var nomineret til at blive »Årets Erhvervsakademipraktik 2021«, og titlen gik til grovvareselskabet Danish Agro med hovedsæde i Karise.

Til Erhvervsakademiernes landsfinale dystede otte virksomheder om at blive »Årets Erhvervsakademipraktik 2021«, og det blev Danish Agro, der tog prisen med hjem takket være deres praktikant Michelle Nielsens præsentation, som hun ovenikøbet vandt Publikumsprisen for.

Det er de studerende ved erhvervsakademierne, der nominerer den virksomhed, hvor de har været i praktik. Det var således også de studerende, der til landsfinalen stod på scenen og fortalte om deres praktikophold og præsenterede deres bevæggrunde for nomineringen af deres praktikvirksomhed for juryen.

Her fremførte jordbrugsteknologstuderende Michelle Nielsen sin præsentation af den betydelige faglige og personlige udvikling, som hun oplevede under sit praktikforløb hos Danish Agro, hvor hun var i ni uger i grovvareselskabets svineafdeling.

Fokus på unge talenter

- Min oplevelse som praktikant i Danish Agro var, at medarbejderne i svineafdelingen var meget imødekommende og gode til at supportere mig i forløbet, hvis jeg kom i tvivl om egne evner, fortalte Michelle Nielsen om sin nominering af Danish Agro.

- De har, fortsatte hun, taget mig dybt seriøst. De har støttet mig og hjulpet mig gennem alt. De har behandlet mig ligeværdigt og som en af dem. Jeg er blevet udfordret helt vildt, og jeg føler i den grad, at jeg har været prøvet af, men på en god måde. Jeg fik en god opstart og er blomstret op undervejs, både fagligt og personligt.

Tiltrækningen af unge talenter har i en årrække haft særligt fokus hos grovvareselskabet med hovedsæde i Karise, så her modtages prisen med ekstra glæde og stolthed.

- Det er et fantastisk skulderklap til os som virksomhed, at vi vinder denne pris, og vi er både glade og stolte over anerkendelsen. Vi har i Danish Agro de seneste år i kraft af både vores trainee-program, et styrket samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og som praktiksted været fokuserede på at være attraktiv for unge talenter, fortæller Group HR Director i Danish Agro, Fabian Thorsager Scheffler.

Læs også