Et hårdt år på lille ostemejeri
Det har mildest talt været et dårligt år at være leverandør til restauranter og cafeer – og det har man i den grad kunnet mærke på Sønderhaven Gårdmejeri, hvor halvdelen af omsætningen forsvandt, da epidemien kom.

Alle tanker om vækst har været sat på pause i de seneste 14 måneder hos Sønderhaven Gårdmejeri. Foto: Michael Strandfelt
Den 15. januar var Preben Ørum så tæt på at være nede på sine bedende knæ, som man kan være med det skrevne ord, da mejeri- og gårdejeren henvendte sig direkte til sine potentielle kunder på Facebook.
Det gjorde han med en lidt mere følelsesbetonet kommunikationsform, end man normalt ser fra private virksomheder:
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her