Virksomhedsstof 28-08-2021 09:54:41 Teaser rubrik Kombucha-te er en af de hotteste diller, når det kommer til nye drikkevarer i USA. Og nu ser den fermenterede te også ud til at vinde indpas i Danmark. Eric Sponseller er en af de største producenter af kombucha i Danmark – og han efterlyser danske landmænd, der kan gøre hans produktion mere lokal. Eric Sponseller er medstifer, medejer og ansvarlig for produktionen hos Læsk. Fotos: Steven Andersen Steven Andersen steven@effektivtlandbrug.dk Gem En række slidte gule varehuse præger et stort område på Ringstedvej ved byen Svinninge i det nordvestlige Sjælland. Men hvor ydersiden af bygningerne virker kold og forladt, udstråler indersiden til gengæld varme og liv. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Ny udviklingschef hos Fjordland vil dyrke husdyrproduktionens potentiale DLF flytter ind i nye 4.800 m2 i 2025 Storfusion faldt på plads: Agri Nord og LandboNord skal nu smeltes sammen Generationsskifte blev fejret Rift om etableringsstøtte til unge: - Jeg havde ikke forventet, at der ville være så mange Ledelsen på tur i to uger