Teaser rubrik
Kombucha-te er en af de hotteste diller, når det kommer til nye drikkevarer i USA. Og nu ser den fermenterede te også ud til at vinde indpas i Danmark. Eric Sponseller er en af de største producenter af kombucha i Danmark – og han efterlyser danske landmænd, der kan gøre hans produktion mere lokal.

Eric Sponseller er medstifer, medejer og ansvarlig for produktionen hos Læsk. Fotos: Steven Andersen
En række slidte gule varehuse præger et stort område på Ringstedvej ved byen Svinninge i det nordvestlige Sjælland. Men hvor ydersiden af bygningerne virker kold og forladt, udstråler indersiden til gengæld varme og liv.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her