Vertikal farm gør klar til stor nordisk ekspansion
Danske Nordic Harvest, der producerer salater, kål og krydderurter på en vertikal farm, sætter nu gang i forarbejdet, inden man påbegynder en stor ekspansion til det meste af Norden. Stifter og adm. direktør Anders Riemann mener, at interessen for bæredygtige fødevarer er så stor, at virksomheden sagtens kan bære den hastige ekspansion.

Nordic Harvests faciliteter i Høje Taastrup kan lige nu producere cirka 250 tons årligt. Snart sætter man dog gang i en større ekspansion, der blandt andet betyder, at de danske faciliteter vil kunne producere op til tre gange så meget. Foto: Michael Strandfelt
Den danske vertikale farm Nordic Harvest, der har base i Høje Taastrup, ser ud til at have vundet indpas i Danmark. Salat-, kål- og krydderurteproducenten har måtte melde udsolgt på sine produkter, siden man lancerede produkterne i butikkerne i april, og kan fortsat ikke følge med efterspørgslen. Derfor har det forarbejde, man nu har sat i gang, inden en forestående ekspansion, også været længe ventet.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her