Ziegler etablerer sig i Vissenbjerg

Med et åbent hus-arrangement markerer Ziegler, at virksomheden har valgt at lande med egen afdeling i Danmark – nærmere betegnet Industrivej i Vissenbjerg.

På onsdag den 27. juli fra klokken 10 til klokken 19 inviterer tyske Ziegler til åbent hus på Industrivej 11 i Vissenbjerg og markerer dermed, at de pr. 1. august starter en afdeling op i Danmark.

I en meddelelse oplyser Ziegler, at baggrunden for den nye afdeling er, at man ønsker at være tættere på forhandlere og kunder i Norden.

Ziegler er en 150 år gammel virksomhed, som startede med sideknive og rapsudstyr. I dag har virksomheden tre fabrikker med omkring 800 medarbejder, der producerer produkter inden for høstudstyr og jordbearbejdningsudstyr, samt udstyr til autobranchen.

Oprindeligt startede Ziegler i 2009 med et importørled i Danmark, og sådan har det været indtil 1. november 2021, hvor Allan Kristiansen blev ansat som konsulent for Danmark og Sverige.

Derved har virksomheden ikke længere et importørled, men Ziegler har i stedet valgt at have en konsulent (Allan Kristiansen) til at bygge forhandlere op i Danmark og Sverige, hvilket han allerede er godt i gang med.

Med en afdeling i Vissenbjerg ønsker virksomheden at servicere forhandler og kunder med et større produktlager, så der kan ske en hurtigere levering af forskellige opbygninger og udstyr efter kundes ønsker.

I forbindelse med arrangementet den 27. juli er der mulighed for at se afdelingen og et større antal maskiner og produkter, samt få en snak med Zieglers danske forhandlere.

Læs også