Succesfulde åbne maskinforretninger

Fredagens maskinfremvisning og lørdagens åbent hus hos henholdsvis Kragmann i Middelfart og Flemløse Maskinforretning bød på mange gæster og flotte maskiner.

Til trods for, at vintervejret igen ser ud til at have fået overtaget, var der i sidste uge flere steder forårsfornemmelser og en gunstig duft af gylle fra de fynske marker. Der til trods havde flere fundet tid til at kigge forbi henholdsvis åbent hus i Flemløse Maskinforretning og fremvisning af New Holland hos Kragmann A/S i Middelfart. Her blev der i den spæde forårssol nydt pølser og en pilsner, samtidig med, at tilbuddene på nye og brugte traktorer, maskiner og redskaber blev studeret.

Mange besøgende

Fra begge steder rapporteres om mange besøgende.

- Vi var mange, og der var godt gang i handlen af både nyt og brugt, lyder meldingen fra maskinhandler Martin Andersen fra Flemløse Maskinforretning, hvor alle parkeringspladser og bordene i værkstedet var fyldt godt op hele dagen igennem. 

Han glæder sig over det flotte vejr og den gode steming, og at interessen for at handle i butikken og i have/park afdelingen ligeledes var stor.

 

Postiv over testkørsel

Også Niels Simonsen fra Kragmann A/S i Middelfart fornemmede fin stemning og mange gode spørgsmål til fremvisningen af den nyeste New Holland traktormodel.

- Traktoren fik ros af de, der benyttede sig af muligheden for en testkørsel, siger han og uddyber, at også netop muligheden for at prøvekøre gav positive reaktioner.

Spontant åbent hus hos Ziegler Danmark

Der var købt 120 pølser ind til arrangementet, og da dagen var slut, var der to tilbage.

- Mon ikke det betyder, at vi har haft i omegnen af 50-60 gæster, lyder det fra Allan Kristiansen, der er ansvarlig for Zieglers danske afdeling i Vissenbjerg, som kommentar til sidste lørdags åbent hus.

Han understreger, at han er tilfreds i forhold til den reklame, han har gjort af arrangementet inden.

- Vi skrev på vores facebook, at vi holdt åbent hus. Det var lidt spontant, da jeg allerede havde maskinerne sat frem på grund af besøg fra skandinaviske forhandlere. Så jeg havde ikke regnet med meget mere. De der var forbi, virker til at være godt tilfredse, og vi nød at vise vores stadig forholdsvis nye lokaler frem, siger Allan Kristiansen.

Læs også