Hedegaard ny topleder hos Hornsyld Købmandsgaard

Efter den dramatiske afsked med den hidtidige direktør og bestyrelsesformand, har Hornsyld Købmandsgaard nu fundet frem til, hvem der skal tegne virksomheden fremover.

Fremover bliver det 53-årige Henrik Hedegaard, der sammen med økonomidirektør Henrik Holm, 43 år, skal udgøre direktionen i Hornsyld Købmandsgaard. Samtidig er Ole Thejls med fortid i Tican-slagteriet ny bestyrelsesformand i virksomheden.

Det oplyser Hornsyld Købmandsgaard i en pressemeddelse.

Den nye direktion har mange års erfaring i Hornsyld Købmandsgaard, hvor Henrik Hedegaard har været en del af virksomheden i 20 år, mens Henrik Holm har været ansat i 15 år. Virksomheden har 160 medarbejdere.

Thejls ny bestyrelsesformand

Bestyrelsen fortsætter med den ændring, at der nu er udpeget en ny formand som afløser for den foregående formand, Peter Eriksen Jensen.

Hans afløser bliver 65-årige Ove Thejls, Thisted. Han har været direktør for slagteriet Tican gennem 24 år, og er en markant skikkelse i branchen. Han har også erfaring fra grovvarebranchen, og har i en periode siddet i bestyrelsen for Hedegaard A/S. 

- Jeg ser frem til arbejdet med at drive og udvikle en sund, stærk og meget spændende virksomhed i samarbejde med ejerkreds, direktion, medarbejdere og bestyrelse. Hornsyld Købmandsgaard er det private alternativ i grovvarebranchen og en vigtig spiller på markedet, udtaler Ove Thejls.

Den øvrige bestyrelse er uændret og består af næstformand Hans Klejsgaard Hansen, Klejs v. Juelsminde, Gitte Grønbæk, Jordrup, Søren Lindgaard, Vejle og Peter Flemming Sørensen, Snekkersten.

- Med den nye direktion sikrer vi stabilitet, erfaring og dygtig ledelse. Vi er samtidig glade for, at vi har fået en bestyrelsesformand med stor ledelseserfaring og et stort kendskab til landbruget, siger næstformand Hans Klejsgaard Hansen.

hka


 

Læs også