Hegn til alle formål på hele Fyn

Poda Hegn er specialist inden for sit felt til både store som mindre hegns-opgaver. Det gælder også på Fyn.

- Jeg plejer at sige, at vi løser fra 0-30 kilometer hegn. Der er ingen grænse, vi giver den fuld skrue, fortæller Kenn Ransby, der sammen med Jørn Mølby står bag henholdsvis Poda Hegn Fyn, samt Poda Center i Gesten.

I alt er der 17 Poda-centre på landsplan, ligesom man også finder Poda-butikker fordelt over hele landet med et udvalg af de mest almindelige Poda-produkter. Derudover er der altid mulighed for at bestille varer til afhentning eller levering direkte på Podas webshop.

Kører dagligt på Fyn

- Vi har ikke noget Poda-center på Fyn, men vi kører dagligt ud til kunder over hele Fyn. Desuden kommer vi også gerne ud med materialer, hvis der er kunder, der ikke har mulighed for at komme til vores center i Gesten, fortæller Kenn Ransby, og understreger, at han stort set aldrig afgiver et tilbud, uden et forudgående besøg hos kunden.

- Vi tager som udgangspunkt ud til alle nye projekter uden undtagelse. Og det er til alt lige fra en havelåge til et projekt på 20 kilometer hegn. Jeg mener, at det er meget væsentligt at få set og hørt, hvad der reelt er kundens ønsker, og hvor projektet skal opføres. Det fører ofte til yderligere sparring og giver dermed i sidste ende et bedre resultat og en øget kundetilfredshed.

Kenn Ransby gør det endvidere klart, at kunderne naturligvis altid kan ringe eller skrive via Poda-hjemmesiden, hvis der skulle være spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Både by og land

Landbruget, herunder både heltids- som fritidslandbruget, fylder en betydelig del af kundegruppen hos Poda Hegn, hvor man tilbyder hegnsløsninger i mange typer - alt efter formål.

Indhegning af kvæg, får og geder samt hestefolde, og hegn omkring naturområder og plantager. Men også industrihegn og hegn omkring offentlige institutioner, som eksempelvis børnehaver laves i stor stil. Og det gælder både nyetablerede hegn samt renoveringer og reparation af eksisterende hegn.

-  Man kan sige, at vi laver alt med ordet »hegn« i både land og by. Vi har hele tiden bredt os meget ud, forklarer Kenn Ransby, der med en baggrund som miljøtekniker og sælger, selv blev en del af Poda Hegn for syv år siden med centret i Gesten, der dengang var et af de mindste i Danmark, men siden har vokset sig til et af de stærkeste med syv ansatte.

På spørgsmålet omkring corona-virussen, og de begrænsninger den indtil videre har givet for erhvervslivet i Danmark, vurderer Kenn Ransby, at den ikke umiddelbart har indflydelse på arbejdet, da man jo arbejder i små grupper i det fri, langt fra kunden og andre mennesker i nærheden.

 

Læs også