Jan Toft Nørgaard ny formand for Arla Foods

Valget af Jan Toft Nørgaard fandt sted på Arla Foods’ ordinære bestyrelsesmøde torsdag den 24. maj 2018 som følge af Åke Hantofts beslutning om at gå på pension og sælge sin gård i Ösarp, Sverige.

- Jeg er stolt af den tillid bestyrelsen har vist mig. Jeg er ydmyg over for den opgave, jeg påtager mig som bestyrelsesformand, og jeg ser frem til sammen med bestyrelsen og ledelsen at fortsætte udviklingen af Arla Foods, siger Jan Toft Nørgaard.

Jan Toft Nørgaard overtager posten som bestyrelsesformand den 2. juli 2018 og vil sikre bestyrelsens fortsatte fokus på global vækst og udvikling af Arlas stærke portefølje af globale brands, som er en vigtig del af andelsselskabets Good Growth 2020-strategi.

Inden den 2. juli vil Arla Foods’ bestyrelse også have udpeget en næstformand og dermed have sikret en god overdragelse af formandskabet.

Jan Toft Nørgaard er 58 år gammel. Han bor i Skærbæk, Danmark, med sin hustru, Sanne, hvor de driver en gård med 485 malkekøer.

Den nye formand har været mælkeproducent siden 1982 og repræsentantskabsmedlem i andelsselskabet siden 1996. I 1998 blev han medlem af bestyrelsen i MD Foods og siden 2000 har han været medlem af Arlas bestyrelse. I 2011 blev han næstformand for Arlas bestyrelse.

Læs også