Landbogruppen fejrer ti års jubilæum

For mange er det en stor beslutning at sælge og forlade et livsværk. Derfor lægger ejendomsmæglerkæden Landbogruppen vægt på at være i øjenhøjde med kunderne.

Når den landsdækkende ejendomsmæglerkæde LandboGruppen i år fejrer ti års jubilæum, kan direktør Bent Holm se tilbage på en periode med fremgang og markant vækst. Omsætningen er alene de seneste seks år næsten femdoblet, og LandboGruppen har i dag en markedsandel på over 20 procent.
- LandboGruppen kom godt fra start – når vi ser bort fra den »detalje«, der hedder finanskrisen. Selskabet blev etableret i februar 2008. Vi kom ind i et marked med dygtige kon-kolleger, og det har helt naturligt været en lang og god proces at opnå tillid, siger Bent Holm.
- Vi har siden oplevet en god interesse for at sælge landbrug og landbrugsvirksomheder via vores fem butikker og syv afdelinger rundt omkring i landet. Det gælder både store produktionslandbrug, liebhaverejendomme og mindre hobbyejendomme, siger Bent Holm.
Gruppen arbejder også med vurdering af ejendomme til brug for blandt andet virksomhedsomdannelse og med eksterne investeringer i dansk landbrug.
 

Stigning i landbrugsejendomme

Ejendomsmægler Hans W. Henriksen, Landbogruppen Nord, var med lige fra start:
- LandboSyd, JYSK landbrugsrådgivning og LandboNord fandt sammen og skabte Landbogruppen – siden kom LMO og SLF til. Holdningen var, at indtægterne fra mæglervirksomheden skulle komme landmændene til gode. Det var en hård start lige inden finanskrisen, og vi måtte kæmpe om markedsandelene, men vi kunne glæde os over, at kunderne viste os tillid, og vi fik flere og flere opgaver, siger Hans W. Henriksen.
Det glæder ham specielt, at der er sket en stor stigning på omsætningen af landbrugsejendomme – for det betyder, at landmanden har fået solgt sin virksomhed og kan komme videre i tilværelsen.
Gruppen havde med egne ord et fantastisk 2017 og søger nu nye medarbejdere.

Læs også