Vind dyrskuebilletter via LandbrugØst

Gennem tre uger i maj

udlover LandbrugØst tre familiebilletter til Roskilde Dyrskue i næste måned.

Via LandbrugØst’ Facebookside er der nu mulighed for at vinde attraktive familiebilletter til Roskilde Dyrskue, og det er meget enkelt at deltage.
På Facebook finder man blot LandbrugØst og skriver i kommentarfeltet, hvem man ønsker at tage med på det store dyrskue, hvis man er heldig at vinde en af de tre familiebilletter, der er på højkant.
LandbrugØst vil så i tre omgange – tirsdag den 15. maj, tirsdag den 22. maj og tirsdag den 29. maj – trække en vinder blandt deltagerne. Vinderne får direkte besked og offentliggøres både på Facebook og i LandbrugØst.
Hver enkelt familiebillet giver adgang for to voksne og tre børn (6-12 år) til Roskilde Dyrskue, der finder sted i dagene 8. til 10. juni. Hver præmie har en værdi af 320 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter eller andet.
Konkurrencen er et led i et samarbejde mellem Roskilde Dyrskue og LandbrugØst, der igen i år er mediepartner for landets største dyrskue. Konkurrencen er således ikke på nogen måde sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

Læs også