Dorte Carøe Kristoffersen

Regnskabsassistent, LandboNord

Regnskabsassistent Dorte Carøe Kristoffersen kan den 1. august 2021 fejre 40 års jubilæum i Dansk Landbrugsrådgivning.

Den 1. august 1981 kom Dorte i lære i det der dengang hed Aalestrup Landbocenter, som var et samarbejde mellem Landboforeningen Vesthimmerland og Rinds Herreds Husmandsforening. I dag, her 40 år senere, er hun regnskabsassistent i LandboNords afdeling i Fjerritslev.

I forbindelse med handelsskolen søgte Dorte efter en elevplads, og den fik hun ved Aalestrup Landbocenter. Her kunne hun kombinere interessen for bogføring med sin viden hjemmefra om landbrug, hvor familien havde et mindre landbrug med både køer og grise. I 1981 blev det meste bogført i hånden, og regnskaberne skulle stemme ned til de sidste decimaler. Derfor var der flere opgaver, der kunne trække ud – opgaver som vi med nutidens teknologi tager for givet.

Efter endt elevtid blev Dorte Carøe Kristoffersen ansat som regnskabsassistent på kontoret i Aalestrup indtil det blev nedlagt i 2006, og medarbejderne fik ansættelse i det daværende Vesthimmerlands Landboforening i Aars. Siden 2013 har Dorte været en del af LandboNords afdeling i Fjerritslev, hvor hun i dag fortsat arbejder med regnskaber for virksomhedslandbrug - primært mælkeproducenter. Opgaverne omfatter blandt andet daglig betjening af kunder med årsrapporter, budgetopfølgninger og skatteregnskaber.

Dorte Carøe Kristoffersen sætter meget stor pris på sine fantastiske kollegaer og kunder. Nogle af kunderne har hun fulgt gennem alle årene, og Dorte lægger ikke skjul på, at det er motiverende at være en del af et stærkt hold, som gør en forskel for dem i hverdagen. Et par af landbrugsvirksomhederne har været gennem flere generationsskifter.

Privat bor Dorte med sin mand Finn i Aalestrup. Sammen har de tre voksne børn og tre børnebørn. Fritiden går med familien, strikning eller en god bog af Ken Follett. Gennem mange år har Dorte været aktiv i foreningslivet - blandt andet som medarrangør af forbundsmesterskabet i håndbold gennem Aalestrup I.F.s Støtteforening. Når rejserestriktionerne tillader det, kan det være kør-selv-ferie på ski eller til en storby.

Dorte Carøe Kristoffersens jubilæum bliver fejret internt i LandboNord.

Side 1 af 47 (1109 artikler)Prev1234567454647Next
OK

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.