Jesper Jensen

økonomikonsulent, Agrovi I/S

12-04-2018

Agrovi styrker økonomirådgivningen med ansættelse af erfaren konsulent

Økonomikonsulent Jesper Jensen, 48, er pr. 1. april ansat som økonomikonsulent i Agrovi. Jesper kommer fra en tilsvarende stilling i Vkst, hvor han har været ansat i ca. 13 år.

I Agrovi vil Jesper særligt beskæftige sig med rådgivning inden for skat og drift, dagpenge, efterløn og pension. Ansættelsen sker i forbindelse med øget kundetilgang i Agrovi.

Jesper er oprindelig uddannet revisorassistent fra Holbæk Amts Landboforening, men videreuddannede sig kort efter til økonomikonsulent med primær interesse inden for skatterådgivningen.

Rådgivning til landmænd og andre erhverv, særlig i det vestsjællandske område har altid været omdrejningspunktet for Jespers mangeårige virke som økonomikonsulent. Holbæk Amts Landboforening var den første arbejdsplads, derefter kom SJFL og sidenhen LandboSjælland i Jyderup, hvor Jesper fulgte med til Gefion (nu Vkst) i Sorø.

Jespers daglige arbejdsplads bliver Agrovi’s kontor på Hørbygaard, Tuse Næs Vej 7, i Holbæk, hvor der også sidder 9 - 10 andre økonomikonsulenter og assistenter, bygge og miljørådgiver samt planteavlskonsulent. Efter aftale kan Jesper træffes på et firmaets øvrige tre centrer i hhv. Hillerød, Ringsted eller Nørre Alslev.

Katrine Abrahamovitz

Jurist, Agrovi I/S

Læs mere her

Tomas Masiulis

Værkstedsmontør, Samson Agrolize A/S

Læs mere her

Susanne Toft Nielsen

Revisorassistent, LandboNord

Læs mere her

Aase Vestergaard

Økonomikonsulent, LandboNord

Læs mere her

Susanne Toft Nielsen

Revisorassistent, LandboNord

Læs mere her

Simon Skaarup Jensen

Technical Sales Manager, Biomin GmbH

Læs mere her

Christoffer Hviid

Nyudnævnt værkfører, Flemløse Maskinforretning ApS

Læs mere her

Mette Larsen Baadegaard

Miljøkonsulent, Centrovice

Læs mere her

Niels Raasthøj

Afdelingschef økonomi, Centrovice

Læs mere her

Kjeld Toftgaard

Key Account Manager, Kverneland Group Danmark A/S

Læs mere her

Kirsten Louise Schmidt

Direktionssekretær, Centrovice

Læs mere her

Jytte Eriksen

Seniorøkonomiassistent, Centrovice

Læs mere her

Malgorzata Kepler

Økologirådgiver, Agri Nord

Læs mere her

Bypigen endte i landbruget

Revisorassistent, SAGRO

Læs mere her

Birgit Hoffmann

Revisorassistent, SAGRO

Læs mere her

Steffen Blume

Økologichef, DLG

Læs mere her

Ole Olsen

Økonomikonsulent, Centrovice

Læs mere her

Niels Christian Kristensen

Reservedelssælger, Samson Agrolize A/S

Læs mere her

Lone Rossen Kristensen

advokatsekretær, Norden Advokatfirma

Læs mere her

Kristian Sauer

Business controller, LandboNord

Læs mere her

Henrik Lund Andersen

Maskinsælger, Dansk Maskincenter A/S

Læs mere her
Side 1 af 6 (116 artikler)Prev123456Next

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer