Anders Bech

Økonomikonsulent, Agri Nord

Økonomikonsulent Anders Bech, Buddumvej, Als, kunne den 1. marts fejre sit 40-års jubilæum i Agri Nord. 
Anders Bech har arbejdsplads på kontoret i Aalborg, og hans primære arbejdsopgaver er at udarbejde budgetter, årsrapporter og skatteregnskaber. Han har alle typer af landbrug og såvel store som små bedrifter i sit kundekartotek. 
Anders Bech er uddannet landbrugstekniker på Vejlby Landbrugsskole. Inden han fik sin faste gang på Aalborg-kontoret i 1982, var Anders i praktik i Agri Nords tidligere afdeling i Hadsund. 

Under uddannelsen mødte Anders Bech sin kommende kone, der efterfølgende fik arbejde i Hobro og omegns landboforening, før det smeltede sammen med Agri Nord i Aalborg. Sidenhen arbejdede parret på henholdsvis Hobro- og Aalborg-kontoret – begge som økonomikonsulenter. 

I begyndelsen af sin ansættelse havde Anders Bech sin plads på det, der i dag er direktørens kontor, men siden er økonomiafdelingen rykket lidt længere ned ad gangen. 

Anders Bech bor på en gård i Als ved Hadsund sammen med sin kone. Her bruges fritiden som deltidslandmand på gården, hvor marken med korn og raps skal passes. Parret har to voksne børn, og Anders og hans kone har netop tilføjet en ny titel til CV’et, da de er blevet bedsteforældre til det første barnebarn. Begge børn er arveligt belastede, siger jubilaren, da de også arbejder inden for økonomi. 

Anders Bech er arbejdsom, og han er respekteret og vellidt blandt både kolleger, medlemmer og kunder. Han er meget loyal og i det hele taget en god kollega. 

Jubilæet fejres internt med kollegaer til juni.

Side 1 af 51 (1222 artikler)Prev1234567495051Next
OK

Kvæg- og malkestalde

Valget af staldsystemer er afgørende for både produktivitet og dyrevelfærd i landbrugsdrift. Læs mere om emnet, og bliv inspireret af andres arbejdsgange og implementering af teknologier og automatiseringer.

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.