Spændende studietur til Brasilien og Argentina

Landbrug, natur og kultur er anderledes i Brasilien og Argentina på grund af andre klimatiske betingelser.

Dagbladet Effektivt Landbrug arrangerer i samarbejde med tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen studietur til Brasilien og Argentina i dagen fra den 21. november til 2. december i år.
Turen starter for alvor, når vi lander i millionbyen Rio de Janeiro, som blandt andet byder på den verdensberømte strand Copacabana. Vi skal på heldags-sightseeing i bus og opleve flere af byens største seværdigheder. For eksempel Sukkerbjerget og den berømte Kristus-figur på en bjergtop højt oppe over byens tage.
Ude af byen besøger vi et stort, historisk landbrug, der nu er nænsomt istandsat, og drives økologisk med kødkvæg og grønsager. Vi besøger også et landbrug med malkebøfler.
Efter to dage i og omkring Rio de Janeiro flyver vi til Foz do Iguazu, hvor vi oplever de storslåede vandfald fra både den brasilianske og argentinske side. Og vi skal også ud at sejle på floden i store gummibåde, så vi kommer på meget tæt hold af vandfaldene. 
Efter den gigantiske oplevelse kører vi til lufthavnen og flyver til Buenos Aires.

Besøg hos DLF

Der bliver tid til at opleve en del i Argentinas hovedstad med dens unikke seværdigheder, før vi kører ud på pampassen for at besøge forskellige farme, en feedlot med opfedning af kvæg, DLF, en frøavler og flere landbrug med forskellige, typiske produktioner. 
Der er også tid til at sejle en tur i det særprægede Tigre-delta, hvor der slet ingen veje er, men kun bådsejlads. 
Som rejseleder deltager tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen på hele turen. Han sørger sammen med de lokale guider for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.
Turen koster inklusive helpension 29.200 kroner i delt dobbeltværelse.
Se det detaljerede program med tilmeldingsblanket på www.rejsogoplev.dk eller ring til Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58. Du kan også skrive til niels@rejsogoplev.dk.

Læs også