LandboNords årsmøder bliver slået sammen

Digitalt, tværfagligt og gratis. Det er tre af nøgleordene, som beskriver årsmødet for LandboNords SvineRådgivning, KvægRådgivning og ØkonomiRådgivning, som i år bliver slået sammen til ét.

Når LandboNord den 9. februar 2021 slår dørene op for årsmødet, vil der være flere ting, der ikke er helt, som de plejer at være. Årsmødet for Svin, Kvæg og Økonomi bliver slået sammen til et halvdags eksklusivt stormøde, der bliver afholdt digitalt.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til et årsmøde lidt ud over det sædvanlige. Som deltager får du faglige indlæg fra vores rådgivere, og så dykker vi traditionen tro ned i 2020-tallene for de enkelte driftsgrene, siger rådgivningschef, Agriculture, Merete L. Andersen.

Omfattende analysearbejde

I tiden op til årsmødet går rådgivere fra LandboNord i gang med at analysere mere end 400 landbrugsregnskaber sammen med Sagro, LandboSyd og Velas. De fire spillere er landets største rådgivningsvirksomheder inden for landbruget, og den enorme datamængde er en nødvendighed for at skabe valide konklusioner på landbrugets tendenser.

- Vi giver bundlinjen et servicetjek, og gennemgår de nøgletal, der skal arbejdes mere med i 2021. For den enkelte landmand handler det om, at produktionen og den løbende økonomistyring står skarpt.  Derfor er det vores helt særlige fokusområde, når vi fremlægger resultaterne af analysearbejdet, siger LandboNords vicedirektør Andreas H. Brandt, der tilføjer, at analysen suppleres med gode råd fra fagrådgivere for de enkelte driftsgrene.

cc

- Vi giver bundlinjen et servicetjek, og gennemgår de nøgletal, der skal arbejdes mere med i 2021.

 Andreas H. Brandt, vicedirektør, LandboNord

Læs også