LandboNords medarbejdere samlede ind til Knæk Cancer

For femte år i træk har LandboNord sammen med resten af Danmark markeret uge 43 med en stor Knæk Cancer indsamling. Medarbejderforeningen Nordlys formåede at indsamle et beløb på 64.670 kroner.

Torsdag i uge 43 var den store bankoaften i LandboNord, hvor LandboNords personaleforening Nordlys var vært for et stort internt arrangement i Brønderslev med bankospil, auktion og lækker mad. Formålet var at samle penge ind til kampen mod kræft. Det lykkedes medarbejderne at sætte indsamlingsrekord med et beløb på 64.670 kroner.

- Det er dejligt at se, hvordan alle medarbejdere i LandboNord støtter op om et godt formål som Knæk Cancer. Medarbejderne bakker i høj grad op om at få arrangementet og indsamlingen til at blive en succes. På vegne af LandboNords personaleforening vil jeg gerne sige kæmpe tak til LandboNord og alle andre bidragsydere; samarbejdspartnere, leverandører, lokale sponsorere og kollegaer. Tak for støtten i form af flotte præmier og bidrag til indsamlingen, sagde formand for LandboNords personaleforening Nordlys, Karina Trier Rasmussen.

Indsamlingen blev afsluttet lørdag med indsamlingsshow på TV2, hvor beløbet fra LandboNord fik det samlede landsbeløb helt op på knap 117 millioner kroner.

Læs også