Stiller skarpt på nicheproduktion i Danmark

Mandag den 20. februar afholder Familielandbruget LRS-Vejle i samarbejde med LandboUngdom et spændende arrangement om nicheproduktion i Danmark.

Arrangementet er for de, der ønsker at hører mere om nicheproduktion samt spændende og inspirerende historier fra det virkelige liv i forbindelse med forskellige arbejdsopgaver indenfor landbruget.

Man kan denne aften blandt andet se frem til at opleve indlæg fra driftsleder Jacob Kloster og biodynamisk landmand Karl Henning Mikkelsen.

Jacob Kloster har stor erfaring med nicheproduktion i forbindelse med arbejdet med hans gårdbutik. I dag er Jacob ansat som driftsleder ved en noget større producent Brdr. Kjedlahl på Samsø (Samsø kartofler).

Jacob vil blandt andet fortælle om hans arbejde med nicheproduktion og erfaringer med opstart af virksomhed indenfor netop dette område.

Aftenen vil også byde på oplæg fra Karl Henning Mikkelsen som er biodynamisk landmand. Karl vil i sit indlæg komme ind på om fremtidens landbrug kan være understøttende på CO2 binding, diversitet og frugtbar levende jord samt for menneskets fysiske og mentale sundhed.

Karl Henning Mikkelsens oplæg vil tage udgangspunkt i egne 20 års erfaringer og oplevelser indenfor arbejdet med biodynamisk, regenerativt landbrug.

Arrangementet er gratis og alle er velkommen, så tag en ven eller bekendt med, og få en god og spændende oplevelse i fællesskab med Familielandbruget LRS-Vejle og Landboungdom. Se mere på www.lrs.dk.

Læs også