Stort åbent hus-arrangement i Frejlev

S.D. Kjærsgaard slår dørene op til et stort åbent-hus-arrangement fredag 27. og mandag 30. december, begge dage fra klokken 10 til 16, på adressen i Frejlev ved Aalborg.

- Der bliver rig mulighed for en god handel, da alt brugt er sat til salg og vi sælger det med et godt gammeldavs håndslag, siger S.D. Kjærsgaard A/S (SDK) brugtteam, Frank Bang og Niels Kristian Andersen, sammenstemmende.

- Vi har brugte maskiner, der har stået lidt for længe, og de skal sælges nu, så i åbent hus-dagene kan der gøres en særlig god handel her, lyder det fra SDK-brugtteamet.

Værkstedet har rømmet lidt plads, så »Den Gyldne Hotdog« står klar inde i varmen, og reservedelsafdelingen har lovet at have fadøl på lager, slutter de.

10 procent fremgang

SDK, som startede regnskabsåret 1. oktober, fornemmer en god stemning allerede efter de første tre måneder af regnskabsåret.

- Vi oplever en fremgang i forhold til sidste år på samme tid. Vores omsætning er på nyt og brugt maskinsalg steget med 10 procent i perioden, fordelt ligeligt mellem Case IH og Case Construction, siger administrerende direktør Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard.

pj

Læs også