bannerPos

4H i børnehøjde på dyrskuet

16-05-2019 08:32:52
4H har traditionen tro en stand Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa den 24. -25. maj.

På 4H standen på dyrskuet, sker der forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Børnene kan deltage i en konkurrence, holde små kyllinger og klappe standens får. Igen i år har man også en korn-container, hvor børnene kan boltre sig.
Om lørdagen kan man desuden få forskellige oplevelser af tang. Man kan røre ved tang i vand, få smage på forskellig slags tørret tang. Tang er faktisk spiseligt og smager ikke dårligt. Tang bruges i forskellige hverdagsprodukter.
Der er pony ridning (lørdag) og man kan køre en tur rundt på pladsen i 4H-toget (begge dage). Bagefter kan familien gå i 4H´s bod og købe de friskbagte pandekager med is eller andre lækre fristelser i 4H teltet.

Aktiviteter for børn og unge
Overskuddet fra boden og 4H-toget går til 4H´s lokale klubber, som i hverdagen laver aktiverer for børn og unge. 4H er aktiv fritid for alle engagerede børn og unge med interesse for natur, dyr, haver og madlavning.
4H giver fællesskab gennem praktiske og kreative aktiviteter. 4H standen finder man på stand F0, syd for den store ring. På standen kan man også se og høre mere om 4H og hvor der lokalt er en 4H klub i nærheden af dig.

Billeder fra Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2019