Dyrskue i avisen - og digitalt

LandbrugSyd inviterer alle til sønderjysk fællesdyrskue i avisen som digitalt – og DU kan være med til at gøre oplevelsen endnu større

DYRSKUE Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa er som bekendt i år blevet ramt af corona-restriktionerne, og er aflyst.

Men det betyder ikke at udstillere, læsere, og alle andre med interesse for Det Sønderjyske Fællesdyrskue, behøves at gå glip af det populære arrangement i år, der skulle have fundet sted i slutningen af maj.

For selv om dyrskuepladsen i år vil være tom, kan du nemlig opleve dyrskuet hjemme fra sofaen - både i den trykte avis og digitalt, hvor du blandt andet kan besøge ”den virtuelle dyrskueplads” og møde udstillerne.

LandbrugSyd vil sammen med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i avisen i ugen op til dyrskuet – ganske som planlagt – stille skarpt på dyrskuet med historier, nyheder, der gerne skulle give den gode dyrskue-stemning, som vi kender.

Derfor hører vi gerne fra DIG, der har interesse for skuet – enten som udstiller af maskiner, dyr eller noget helt tredje.

Har du en nyhed, en god historie eller ønsker at bakke op med en annonce på dette års nye og anderledes tiltag, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os – hellere i dag end i morgen – hvis du ønsker at annoncere, og/eller har en nyhed, historie eller et andet budskab, som du kunne tænke dig at præsentere på dyrskuet i avisen.

Annoncer, priser og andet – Betina D. Jørgensen -  bdj@landbrugsyd.dk – Tlf. 76 60 30 42

Redaktionelt, pressestof, fotos og artikler – John Ankersen -  john@landbrugsyd.dk – tlf. 76 60 30 44

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs også