Konfirmationsgave bliver ved at skabe glæde

Bloksdal Bailey blev hædret som avlsdronning. Hendes mor, Bloksdal Unak ET, fik Martin Brødbæk i konfirmationsgave for snart mange år siden.
29-06-2018 08:00:02
Martin Brødbæks konfirmationsgave blev i 2015 hædret som avlsdronning på Hjørring Dyrskue. I år var det så en af koens døtre, som fik en laurbærkrans hængt om halsen.

Når Martin Brødbæk, Svenstrup, tænker tilbage på sin konfirmation, er det næppe på turen op af kirkegulvet, talerne eller festsangen. Han tænker på gaverne og især en af dem. En skøn charolais-kvie, Bloksdal Unak ET, som senere forvandlede sig til en fantastisk ko. I 2015 fik hun en laurbærkrans hængt om halsen og til en fanfare blev hun hædret til Avlsdronning med dengang ni fødte kalve.

En af dem gjorde på Hjørring Dyrskue kunsten efter. Bloksdal Bailey, som også har fået ni kalve foruden flere ved skylninger.
Koen er fra 2006 og efter tyren Vainqueur og har Major som morfar. Hun mødte med en tyrekalv ved siden.

 

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer