Fjernstyret hybrid rotorklipper i Herning

XRot er en hybrid robotklipper.
03-07-2018 11:20:02
Sønderup Maskinhandel fremviser deres nye import - en XRot fjernstyret rotorklipper, på Landsskuet.
Sønderup Maskinhandel i Himmerland er netop blevet dansk importør af XRot.
- Vi forventer os rigtigt meget af XRot, siger Ole Hosbond, idet det, efter hans mening, er en nytænkning af fjernstyrede klippere. 
Xrot er en hybrid-maskine og samtidig har den et ekstremt lavt tyngdepunkt, hvilket gør den stabil på skråninger. Det at den er hybrid gør, at der er mindre effekttab og bedre kontrol med klipperen. 
- Det elektriske transmissions-system gør, at der ikke er risiko for olielækage og gør derfor XROT perfekt at bruge i fredede områder, lyder det.
En anden nytænkning er fjernbetjeningen, hvormed man kan kontrollere alle funktioner på maskinen.
Fjernbetjeningen er faktisk lige så nemt at bruge som dem til fjernstyrede biler, fortæller Ole Hosbond.
Robotklipperen er designet til, at det skal være nemt at lave vedligeholdelse og reparationer og derfor kan alle komponenter udskiftes ved at åbne dækpladen.
Maskinen leveres i to modeller med en arbejdsbredde på henholdsvis 70 og 80 centimeter.
XRot er blevet præseteret på Roskilde dyrskue og Det Fynske Dyrskue, og nu gælder det Landskuet, efterfulgt af Maskiner Under Broen til August.

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer