Så er der dyrskue i Skive

Den 15. juni er det 14. gang MidtWest Farmshow løber af stablen.

Sommer betyder dyrskue og MidtWest Farmshow er ingen undtagelse.

En begivenhed, som samler land og by til dyrskue med en stor erhvervs- og maskinudstilling, hvor både lokale og regionale virksomheder deltager og viser deres produkter frem for publikum. Erhvervsudstillere placeres centralt på pladsen i en stjerneform omkring den fælles hovedring.

Når man har sparket dæk, kan man gå på opdagelse blandt 127 malkekvæg, 18 kødkvæg og 45 heste, som præsenteres på flotteste vis i ringen.

De kendte kigger forbi

I år kommer tv-værten Lene Beier også til MidtWest Farmshow. Lene Beier er blandt andet kendt fra TV-programmet »Landmand søger kærlighed«, og hun vil dagen igennem deltage i forskellige aktiviteter på farmshow.

Landmand Niels Kjær Sørensen, som har medvirket i samme program, kommer også og vil spille med mere om eftermiddagen.

Børnene

Børnene er en stor del af dyrskuet, også i Skive. Om fredagen er der »Børnenes Dag«, hvor skoleklasser, børneinstitutioner og dagplejere kommer og oplever klappedyr, hører om dyrene, deltager i forskellige aktiviteter, hører om og smager på ristede insekter og meget andet.

Bag MidtWest Farmshow står en gruppe, som brænder for arrangementet, mens alle børneaktiviteter er arrangeret af 4H-klubberne i Skive og Viborg.

Læs også