bannerPos

Så er Hjørring Dyrskue i gang

Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv, afholdes i dag fredag og i morgen lørdag og kan samtidig med fejre 50-års jubilæum.

Per Jørgensen

CEO og Journalist
21-06-2019 08:32
Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv, afholdes i dag fredag og i morgen lørdag og kan samtidig med fejre 50-års jubilæum.

Dyrskuet hedder fra i år Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv.

- Vi har længe ønsket os et navn, som er mere betegnende for, hvad vi kan tilbyde af oplevelser på de to dage, vi inviterer til dyrskue. Landbrug i dag er meget mere end produktion – det er samtidig en livsstil, hvor bearbejdning af fødevarer og frilandliv går hånd i hånd med det gode liv på landet, siger formand for skuet, Lars Mellemkjær.

Det er i år 50 år siden, skuet flyttede til sin nye placering, hvilket bliver fejret med en jubilæumsudstilling, som får en fra 1969 og til 2019, med højdepunkter, sjove oplevelser og maskiner fra dengang og nu.

Kig ind på LandbrugNords stand 78 og deltag i vores konkurrence.

Åbningstider:

Fredag den 21. juni

Klokken 8.30 – 21.00

Lørdag den 22. juni

Klokken 8.30 – 16.30

Markedspodcasten - Recession, dyr palmeolie og bedre tider i svinesektoren?

Lyt med når markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro forsøger at gøre os klogere på markedets luner.

Fra håb til afmagt i Nordjylland i går

Efter en periode, hvor regn mange steder bremsede høsten, troede man nu endelig på høstvejr i det nordjyske. Men vejret har igen skuffet op mod weekenden.

Medie: Arla-konkurrenter vil også plantevejen

For nylig meldte Arla ud, at mejerigiganten er på vej med en alternativ produktlinje til den traditionelle mælk baseret på planter. Nu melder Naturmælk og Thise Mejeri sig klar til at følge trop.

Landmænd dukkede op i Landsretten til støtte for Ulf Nielsen

Naturplejer Ulf Nielsen og hans advokat håbede på frifindelse ved Landsretten i Viborg onsdag. Endnu engang forsøgte de at overbevise dommeren og lægdommerne om, at der ikke var behov for læskur til Ulf Nielsens heste og anguskvæg, efter at han sidste år blev idømt en bøde på 20.000 kroner. Så mange støtter dukkede op i retten, at retssagen måtte flyttes over i Vestre Landsrets store sal.

Optimisme trods vejrmæssige udfordringer

I landets nordlige egne håber man på, at vejrudsigten holder. Hvis man når at få sået rapsen i denne uge, skal det nok gå, hvis ikke vi får tidlig vinter, lyder det fra LMO i Viborg og Agrovi i Nordsjælland
Side 1 af 1612 (32225 artikler)Prev1234567161016111612Next