Åbent hus flere steder i april

En række maskinforretninger holder åbent hus i april, hvor der mange steder således er mulighed for at sparke dæk.

I de seneste uger har LandbrugØst haft adskillige annoncer fra maskinforretninger, der inviterer til åbent hus, og i denne uges avis kan man også finde åbent hus-annonce fra både Vig Maskinværksted og Karl Mertz.

De to maskinforretninger har begge to dage med åbent hus i den sidste uge i april, hvor Karl Mertz tirsdag den 26. april og torsdag den 28. april inviterer til et lidt anderledes åbent hus-arrangement i henholdsvis Horreby på Falster og Rønnede i Sydsjælland.

Begge steder er der åbent hus i tidsrummet klokken 16 til 20, og det vil være med et program, som blandt andet byder på to foredrag. Først vil Karsten Jespersen fra Karl Mertz fortælle om tekniske emner inden for GPS, SmartFarming, tildelingskort og datalog.

Jens Schjerning fra Agrocura kommer efterfølgende på banen for at orientere om markedssituationen, og her vil de fremmødte blandt andet få status på råvarepriser, renter/inflation og ejendomspriser.

Begge steder slutter åbent hus-arrangementet hos Karl Mertz med lidt godt til ganen, ligesom der bliver mulighed for at sparke dæk og få en maskinsnak med repræsentanter fra både Karl Mertz og forskellige leverandører.

Jubilæum i Næstved

De to sidste dage i april – fredag den 29. april og lørdag den 30. april – er der så åbent hus hos Vig Maskinværksted i Nordvestsjælland, og det er uden en decideret dagsorden.

Her kan man »bare« gøre en god handel og samtidig få lidt at spise og drikke, hvilket er en cocktail, som mange altid har sat pris på.

Den cocktail var der også hos Minitraktorgården Næstved tidligere i april. Her kunne maskinforretningen nemlig fejre 60-års jubilæum, og det blev markeret over to dage, hvor der blev lokket med gode jubilæumstilbud.

På førstedagen havde Minitraktorgården Næstved ekstra fokus på kampagnetilbud til erhvervskunder, mens dag to i højere grad var for privatkunder.

Læs også