Åbent Hus i limousinebesætninger

Traditionen tro afholder Dansk Limousine Forening åbent hus i en række limousinebesætninger fordelt over hele landet. I alt 11 besætninger, der varierer i størrelse fra 5 til omkring 74 moderdyr, slår denne gang stalddørene op for besøgende.

Alle interesserede er velkomne, når 11 besætninger slår dørene op og viser deres limousinebesætninger frem.

I områderne Midtjylland, Fyn og Sjælland er det lørdag den 25. januar fra 10-16 og i Nordjylland og Sydjylland er det lørdag den 1. februar fra 10-16.

- Ved åbent hus arrangementerne kan landmænd hente inspiration og udveksle erfaringer i stor stil, for ikke to besætninger er ens, og limousinehold kan gribes an på mange måder. Der er noget at komme efter både for dem, som søger inspiration til arbejdet med dyrene i dagligdagen, for dem som ønsker inspiration til avlsarbejde eller byggeri, og for dem som overvejer at starte op med limousiner helt fra bunden af, lyder det fra foreningen.

Forbrugerne kan se hvorledes passionerede landmænd passer de limousiner, der i sidste ende giver oksekød i til kvalitetsbevidste forbrugere.

teba

Limousinerne byder indenfor

11 limousinebesætninger holder åbent hus – 6 af dem i det nord-, midt- og vestjyske. I Midtjylland lørdag den 25. januar fra 10-16 og i Nordjylland lørdag den 1. februar fra 10-16.

Krogens Limousine, ved Simon og Flemming Smidt, 5863 Ferritslev

Østergaard Limousine, ved Lars Østergaard, 9352 Dybvad

Hedens Limousine, ved Ole Winther Jensen, 9870 Sindal

Søvang Limousine ved Niels Åge Frandsen, 8850 Bjerringbro

Orla Libach Pedersen, 8870 Langå

Tjærbæk Limousine ved Henrik Schou Kristensen, 8870 Langå

Læs også