Genesis T8-serien fra New Holland indtager Europa i Hannover

På New Holland-standen på Agritechnica lancerer firmaet den nye Genesis T8.435-traktor, der er udstyret med en række spændende nyheder.

I foråret lancerede New Holland en helt ny traktorserie på det amerikanske marked. Og i forbindelsen med Agritechnica er turen kommet til Europa. Der er tale om Genesis T8-serien med en ny 400 hk fuld Powershift 21Fx5R hastighedstransmission og på flagskibet i serien med Ultra CommandTM i en hjulversion eller SmartTraxTM-bælteversion.

Med disse to versioner af enten hjul eller bælte får New Holland-kunderne nu mulighed for at vælge den transmissionsteknologi, der er bedst egnet til deres virksomhed. Ultra Command til kraftige trækopgaver i marken eller Auto CommandTM til hastighedsfølsomme opgaver eller til transportopgaver.

Lang akselafstand

New Holland Genesis T8-akselafstand er den længste i branchen for en jævn, stabil kørsel, men alligevel er Genesis-serien den mest manøvrerbare i denne klasse, lover producenten.

T8-Genesis-serien er udstyret med en 8,7-liters Cursor 9-motor udviklet af FPT Industrial. Motoren opfylder Stage V-emissionstandarder med den meget brændstofeffektive motor og ECOBlue HI-eSCR2 efterbehandlingssystem, en vedligeholdelsesfri, patenteret løsning, der minimerer driftsomkostningerne. Cursor 9-motorens har 600 timers motorintervaller, oplyser New Holland.

Den nye generation T8-Genesis med PLM-Intelligence kan tilpasse sig enhver enkelt landmands unikke behov med funktioner, der spænder fra avanceret forbindelse mellem operatører, køretøjer og forhandlere for at forbedre produktiviteten og reducere nedetid.

New Holland, hal 3, stand A49

Læs også