bannerPos

Onsdag bydes velkommen til Agro Nord

Onsdag den 4. marts er der Agro Nord i Messecenter Vesthimmerland. Arkivfoto

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
27-02-2020 21:15
En totalt udsolgt produkt- og maskinudstilling samt 250 dyr i ringen danner rammerne om dette års Agro Nord den 4. marts i Messecenter Vesthimmerland. Et Agro Nord som i år byder på DM i klipning for første gang.

Nordjysk Agrocenter og Messecenter Vesthimmerland vil sammen med de fem nordlige Dansk Holstein Avlsforeninger slå dørene op til Agro Nord på onsdag den 4. marts i Messecenter Vesthimmerland i Aars - en kvægfagmesse med alt til det moderne landbrug.

Igen i år har der været rift om pladserne på produkt- og maskinudstillingen, hvor 111 udstillere vil vise deres produkter frem.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nyt projekt skal gøre robotter klogere

Danske Agrointelli er med i et internationalt samarbejde, der skal gøre de robotter, der anvendes i blandt andet landbruget, langt klogere end de er i dag.

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.
Side 1 af 1806 (36118 artikler)Prev1234567180418051806Next