Nyt afbud til Agromek

Granit Parts, der har dansk hovedkvarter i Aabenraa, har valgt at trække deres tilmelding til Agromek 2021 og andre udstillnger tilbage frem til midten af 2021.

Mandag kom det frem, at DLG havde valgt ikke at deltage i 2021-udgaverne af Agromek og Nutrifair, og tirsdag er der så indløbet endnu et afbud. Det kommer fra Granit Parks Danmark, der leverer reservedele og tilbehør samt tekniske ydelser til landbruget, skov,have og park, industrien og transportsektoren.

- På baggrund af den nuværende Covid-19 situation og at det umiddelbart på længere sigt ikke ser ud til en markant bedring på smitten, og af hensyn til personale, kunder og besøgende, har vi besluttet at melde fra til Agromek 2021 og andre udstillingerne indtil videre, siger selskabets direktør Johnny Gram i en pressemeddelelse.

Beslutningen er taget for alle europæiske selskaber i koncernen og er gældende for alle messe og udstillinger frem til medio 2021. Johnny Gram ærgrer sig over, at man har set sig nødsaget til at træffe den beslutning, man har.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at vi ikke er en del af Agromek 2021, da jeg mener at landbruget trænger til en messe og noget positivt input i disse tider. Men situationen gør at vi må vise ansvar over for personale og kunder. Det er også en stor investering af tid og penge, og med en Covid-19 situation, som også vil påvirke Agromek med hensyn til antal udstiller og besøgende, mener vi det er den rigtige beslutning.

Han tilføjer, at man fremadrettet vil bakke op omkring Agromek-messen, som man fra selskabets side ser den som en vigtig national og nordisk udstilling.

hka

Læs også