bannerPos

Fejl i betalingsrettigheder ryster kvægledelse

- Tallene understreger, at der er rigtig mange af vores medlemmer, som bliver hårdt ramt af en fejl, som kun kan placeres ét sted, nemlig hos styrelsen, lyder det fra L&F, Kvæg-formand Christian Lund i sagen om Landbrugsstyrelsens fejlagtige beregning af værdien af betalingsrettigheder.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
06-11-2019 07:57
Landbrugsstyrelsens fejlagtige beregning af værdien af betalingsrettigheder vil ifølge Landbrug & Fødevarer trække dybe, økonomiske spor på 200 bedrifter, som står til at få reduceret udbetalingen med et sekscifret beløb.

Omkring 200 kvæglandmænd står ifølge Landbrug & Fødevarer til at få reduceret deres støtteudbetaling med mere end 100.000 kroner. Det sker som en udløber af sagen om Landbrugsstyrelsens fejlagtige beregning af værdien af betalingsrettigheder.

En sag som nu ryster toppen i kvægbruget.

Det er især mælke- og slagtekalveproducenter med højværdirettigheder, som står til at indkassere store t

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.
Side 1 af 1852 (37037 artikler)Prev1234567185018511852Next