bannerPos

Søg om forskningsmidler til forsøgsdyrsområdet

Danmarks 3R-Center udlover kolde kontanter til støtte for forskere på forsøgsdyrområdet.
14-08-2020 12:14

Danmarks 3R-Center uddeler hvert år i alt 1,5 millioner kroner til forskning, der kan komme forsøgsdyrene til gode. Og nu er der igen åbnet for ansøgninger om støtte til fordel for forsøgsdyr.

Hvis man laver forskning, som har tilknytning til en organisation, institution eller virksomhed i Danmark, kan man søge op til 500.000 kr.

- Forsøgsdyr er vigtige for forskningen i Danmark, men vi har en etisk forpligtelse til at skåne forsøgsdyrene mest muligt og bruge så få dyr som muligt. Det skal forskningsmidlerne bidrage til, siger bestyrelsesformand i Danmarks 3R-Center, Christine Nellemann.

Deadline for ansøgning er den 11. oktober 2020. Man kan søge via Danmarks 3R-Centers hjemmeside. Adressen er 3rcenter.dk/forskning

Ny dæktryksregulering på Axion 900-traktorerne

Claas har netop lanceret CTIC-dæktryksregulering på Axion 900-traktorserien. Dæktryksbetjeningen er 100 procent Isobus-kompatibel og integreret i Cebis-terminalen.

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

Stabilt grisemarked, men ustabilt fundament

Svinenoteringen forbliver i ro på 10,30 og er dermed uændret. Samtidig melder Danish Crown Pork, at efterspørgslen er jævn.

Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning

Nu vil de fire rådgivningsvirksomheder Velas, Sagro, Vkst og LandboNord samarbejde i virksomheden Dalico.

DM&E fraråder al kørsel til biogas- og industrianlæg

Kørsel til og på biogasanlæg med maskiner bredere end 2.55 m frarådes. Dette skyldes en ny principiel sag med et af DM&E’s medlemmer, og man regner med at køre en retssag for at fastsætte fortolkning af reglerne.

- Vi forventer flere

I alt er der nu bekræftet 29 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.
Side 1 af 1928 (38558 artikler)Prev1234567192619271928Next