bannerPos

Svenningsens vil styrke salget af landbrugsmaskiner

Lars Rævsager er lige nu produkt- og marketingschef for Bobcat og Kubota for Svenningsens Maskinforretning.1 marts tiltræder han som salgs- og marketingschef i virksomheden. Foto: Svenningsens
06-02-2020 22:24
Fra 1. marts tiltræder Lars Rævsager som salgs- og marketingschef for Svenningsens Maskinforretning. Han varsler yderligere oprustning på salgssiden.

De tre store brands Bobcat, Kubota og Holder, der importeres af Svenningsens Maskinforretning, får ny salgs- og marketingschef, da tidligere produktchef Lars Rævsager 1. marts tiltræder som salgs- og marketingschef hos virksomheden.

Og der er mere i vente. For salgssiden skal styrkes yderligere, pointerer han.

- Som det første i min nye stilling, vil jeg forstærke vores salgsstyrke med flere salgskræfter, fortæller Lars Rævsager, og tilføjer at han glæder sig til at være en aktiv del af den direkte salgsproces igen.

- Det bliver godt at komme tilbage og blive en aktiv sælgende og eksekverende del af salget. Jeg ser frem til at kunne støtte og vejlede vores engagerede sælgere og forhandlere.

Godt øje til landbruget

Svenningsens Maskinforretning har siden i sommer igangsat flere initiativer for at føre virksomheden tættere på sine kerneværdier: At tilbyde mere specialiseret og professionel service gennem et strømlinet produktkatalog og nye tiltag.

Lars Rævsager har et særligt øje på at optimere landbrugssalget.

- Svenningsens er en respekteret og anerkendt samarbejdspartner blandt Vej & Park og Entreprenørkunder, hvor vi i landbrugsbranchen fortsat ser optimeringsmuligheder. Her vil jeg især fokusere på at føre Svenningsens tættere på nye og eksisterende landbrugskunder, siger Lars Rævsager og slutter:

- Nu har jeg de seneste år arbejdet meget med vores to stærke brands, Kubota og Bobcat som marketing- og produktchef. I den nye stilling får jeg muligheden for at følge processen helt til dørs som salgs- og marketingschef. Lars Rævsager overtager stillingen som salgs- og marketingschef efter Benny Svenningsens, der efter gensidig aftale med virksomheden fratræder sin stilling som salgsdirektør.

l-l

L&F indkalder til stormøde om vand på markerne

Landbrug & Fødevarer indkalder til stormøde på grund af de store mængder regn, der skaber problemer for danske landmænd. Kommuner og stat må tage ansvar, lyder det.

Pattevasker sørger for ens forberedelse hver gang

Hos mælkeproducent Knud Erik Therkildsen fra Djursland har investeringen i en pattevasker gjort, at køerne forberedes ens til hver eneste malkning, tre gange i døgnet. Det betyder blandt andet, at de 200 køer hurtigere lægger mælk ned og i dag kan malkes hurtigere end tidligere.

Er Miljøministeriet til skade eller gavn for landdistrikterne?

Dønningerne efter 1968 medførte en favorisering af den boglige skole. En ny intellektuel klasse opstod, som var nødt til at kassere den mere naturnære og erfaringsbaserede viden for at få lebensraum.

Fra næste uge begynder fremrykningen

Forud for påsken er der behov for at rykke et stort antal grise frem, og det begynder allerede fra næste uge.

Får fast forankring på Falster

Rådgivningsvirksomheden Agrovi, der tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Falster og udvider medarbejderstaben.

Stormøde om oversvømmelserne

Mange parcelhusejere, sommerhusejere og landmænd oplever dagligt kampen mod de massive mængder vand, som ikke i tilstrækkeligt omfang bliver håndteret af myndighederne. Der er brug for, at de tager deres ansvar omkring vandløbene alvorligt, og sikrer bedre mulighed for gennemstrømning. Derfor indkalder Landbrug & Fødevarer, Danske Vandløb samt Ålauget GST - Gudenåen - Silkeborg - Tange Sø til stormøde om de massive oversvømmelser, som vi ser landet over.

Jubilæumsdyrskue i Horsens

Der satses igen i år på nye og spændende aktiviteter for gæsterne på Dyrskuepladsen i Horsens.

De første tegn på økonomiske corona-effekter

Var man i tvivl om, at der ville være en vækstmæssig regning at betale for coronavirusudbruddet, så kan nye tal måske overbevise, lyder det fra Nykredit.
Side 1 af 1775 (35496 artikler)Prev1234567177317741775Next