bannerPos

Svenningsens vil styrke salget af landbrugsmaskiner

Lars Rævsager er lige nu produkt- og marketingschef for Bobcat og Kubota for Svenningsens Maskinforretning.1 marts tiltræder han som salgs- og marketingschef i virksomheden. Foto: Svenningsens
06-02-2020 22:24

Fra 1. marts tiltræder Lars Rævsager som salgs- og marketingschef for Svenningsens Maskinforretning. Han varsler yderligere oprustning på salgssiden.

De tre store brands Bobcat, Kubota og Holder, der importeres af Svenningsens Maskinforretning, får ny salgs- og marketingschef, da tidligere produktchef Lars Rævsager 1. marts tiltræder som salgs- og marketingschef hos virksomheden.

Og der er mere i vente. For salgssiden skal styrkes yderligere, pointerer han.

- Som det første i min nye stilling, vil jeg forstærke vores salgsstyrke med flere salgskræfter, fortæller Lars Rævsager, og tilføjer at han glæder sig til at være en aktiv del af den direkte salgsproces igen.

- Det bliver godt at komme tilbage og blive en aktiv sælgende og eksekverende del af salget. Jeg ser frem til at kunne støtte og vejlede vores engagerede sælgere og forhandlere.

Godt øje til landbruget

Svenningsens Maskinforretning har siden i sommer igangsat flere initiativer for at føre virksomheden tættere på sine kerneværdier: At tilbyde mere specialiseret og professionel service gennem et strømlinet produktkatalog og nye tiltag.

Lars Rævsager har et særligt øje på at optimere landbrugssalget.

- Svenningsens er en respekteret og anerkendt samarbejdspartner blandt Vej & Park og Entreprenørkunder, hvor vi i landbrugsbranchen fortsat ser optimeringsmuligheder. Her vil jeg især fokusere på at føre Svenningsens tættere på nye og eksisterende landbrugskunder, siger Lars Rævsager og slutter:

- Nu har jeg de seneste år arbejdet meget med vores to stærke brands, Kubota og Bobcat som marketing- og produktchef. I den nye stilling får jeg muligheden for at følge processen helt til dørs som salgs- og marketingschef. Lars Rævsager overtager stillingen som salgs- og marketingschef efter Benny Svenningsens, der efter gensidig aftale med virksomheden fratræder sin stilling som salgsdirektør.

l-l

Massey Ferguson producerer ansigtsmasker

Massey Ferguson bruger sin 3D-printerkapacitet til at levere ansigtsvisirer i fuld størrelse til lokalt sundhedspersonale, som arbejder hårdt på at redde liv under coronavirus-pandemien.

Ekstra hjælp til landmændene i Påsken

Værksteds- og dækkæden Super Dæk Service stiller med et markant øget mandskab og antal servicevogne i Påsken for at hjælpe med at holde de danske landmænd sikkert kørende i en tid, hvor mange har fået ekstra travlt med forårsforberedelserne efter en usædvanlig våd vinter.

SLF vil igen sikre blomster på markerne

Også i år vil SLF tilbyde landmænd en ordning med sommerblomster i kanten af deres marker. Denne gang i samarbejde med to medlemmer, som varetager såarbejdet.

Færdig før påske

Under den seneste tørvejrsperiode er Helgenæs Maskinstation nået rigtigt langt med forårsarbejdet. Så langt, at påsken bliver en rolig periode, lyder vurderingen.

Forårsarbejdet går planmæssigt

På Gymoes nær Haderslev giver det fine forårsvejr en kontrolleret travlhed på marken. - Vi har stille og roligt fået kørt gødning ud, og efterhånden som det er blevet mere tørt, er også gyllen kommet ud, ligesom vi har kunnet så det hele fra en ende af, siger Torben Juhl Madsen.

Hjemsendte fra skolen træner praktikfærdigheder

To elever i 1. forløb af jordbrugsmaskinføreruddannelsen har ladet sig installere på Helgenæs Maskinstation for både fjernundervisning og lidt ekstra praktisk træning.

Veganerpartiet på spil igen – optager videoer af døde dyr

Både Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Danske Svineproducenter advarer mod, at personer fra Veganerpartiet i disse dage går ind på svineejendomme for at optage videoer af døde grise.

Veganerpartiet har politianmeldt landmand for overfald og frihedsberøvelse

Stifter af Veganerpartiet Henrik Vindfeldt afviser alt om, at de personer – som inkluderer ham selv -, der er gået ind på svineejendomme de seneste dage har provokeret landmænd for at få reaktioner.

Jeg bliver udfordret på mine beslutninger

Slagtesvineproducent Brian Christensen deler sine økonomiske nøgletal med ti andre slagtesvineproducenter. På den måde bliver hans egne beslutninger udfordret, og hans horisont udvidet.
Side 1 af 1813 (36256 artikler)Prev1234567181118121813Next