Traktortræk og træf for veteranbiler og motorcykler

Torsdag og fredag i uge 36 fyldes dyrskuepladsen i Aulum med motorer i forskellige størrelser. Begge aftener vil man kunne købe grillpølser, brød og forskellige drikkevarer.

Corona har været skyld i at mange arrangementer har måtte aflyse i løbet af sommeren. Derfor glæder borgerne i Aulum sig til at der sker lidt i byen igen. Med sprit, god afstand og almindelig sund fornuft, er arrangørerne overbeviste om at alle kan nyde de hyggelige aftenarrangementer.

Torsdag den 3.9 kan alle interesserede komme og opleve veteranbiler og motorcykler helt tæt på når der holdes træf på den store plads. Sidste år deltog der desuden også knallerter, og alle typer køretøjer kan deltage. 
Træffet er gratis at deltage i, og alle er velkomne.

Fredag den 4.9 vil pladsen fyldes med sort røg, motorbrøl og hestekræfter fra kl. 17 til cirka midnat. Tilskuerne vil forhåbentlig kunne opleve en masse full pulls af de store maskiner hele aftenen. 

På grund af forsamlingsreglerne kan der være 500 personer på pladsen. Derfor sælges billetter til at se showet efter først til mølle-princippet inden dagen. Billetter købes ved at møde op hos Maskincentrum, og kan ikke købes ved indgangen på dagen. 

Trækkere kan tilmelde sig til traktortrækket på telefonnummer 27832738, og her oplyses navn, traktor og klasse. Her køres kun super standard, og indenfor klasse 0-7. Det er gratis at trække, og der er en billet inkluderet ved tilmelding. 

Læs også