Jobstafet.dk udvider med fire nye brancher

Jobstafet leverer nye muligheder indenfor brancherne entreprenør, transport, administration og have, park og vej, hvilket har været efterspurgt af både arbejdsgiver og jobsøger.

Med mere end 20 års erfaring i at forbinde arbejdsgiver og jobsøger inden for landbrugssektoren, har Jobstafet.dk længe været Danmarks største brancherettede jobportal. I foråret 2023 blev jobportalen udvidet med flere faggrupper, så udbuddet er blevet endnu større for både arbejdsgiver og jobsøger.

Det oplyses i en pressemeddelelse, hvor det endvidere forlyder, at Jobstafet nu dækker brancherne: landbrug, entreprenør, transport, administration og have, park og vej, og udvidelsen har indtil videre skabt stor begejstring blandt brugerne.

- På bare to måneder og kun ét jobopslag, fik jeg tre gode medarbejdere, beretter Mikkel Helm, ejer af Frugtgården i Årslev, som har mange års erfaring med professionelt anlægsarbejde. Mikkel Helm søgte i foråret 2023 medarbejdere inden for branchen have, park og vej, og havde en meget positiv oplevelse:

- Jeg vil helt klart bruge Jobstafet igen. Med den succes jeg har haft med det, er der ikke nogen grund til at søge andre steder. Det er her min målgruppe af jobsøgere er.

Erfaren support indenfor fem brancher

Ifølge Jobstafet består de af et dedikeret og erfarent team, der bruger den tid der skal til for at sikre, at brugerne får den rette hjælp og vejledning i rekrutteringsprocessen, hvormed Jobstafet sikrer en høj succesrate, samt hurtige og rigtige matches mellem arbejdsgiver og jobsøger.

- Fordi vi i mange år har haft fokus på landbrugsbranchen, og der er et stort overlap mellem brancherne, er de fire nye brancher bestemt ikke ukendt land for os. Vi har løbende dialoger med virksomheder inden for de forskellige brancher, og bliver herigennem bekræftet i, at vores erfaring hjælper dem med at finde de rette match i deres rekrutteringsproces, fortæller Christina Bentzen, teamleder hos Jobstafet.

Dette kan Mikkel Helm nikke genkendende til. Han følte sig taget godt hånd om gennem hele processen med at finde sine nye medarbejdere:

- Jeg blev virkelig guidet godt hele vejen i rekrutteringsprocessen, der var rigtig god support. Vi talte faktisk længe sammen. Jeg fik også gode råd og vejledning til hvad der kan være godt at skrive i et jobopslag og hvad der virker godt for at få de rigtige medarbejdere. De (Jobstafet.dk’s support) var rigtig gode til at fortælle om, hvordan man bruger Jobstafet, fortæller Mikkel Helm om sit første møde med Jobstafet.

Jobstafet hjælper nemlig ikke kun med at eksponere jobopslagene for de rette jobsøgere på de rette kanaler, men er også en løbende sparringspartner gennem hele rekrutteringsprocessen, hvor den personlige kontakt til både arbejdsgiver og jobsøger skaber gode resultater, og hurtige og kvalitetssikre jobmatches.

Jobstafet

  • Jobstafet.dk blev etableret af LandboUngdom i 2002 og er i dag den største jobformidler i landbruget med mere end 7.100 oprettede kandidater og 3.400 oprettede arbejdsgivere
  • Udover selve jobportalen, tilbyder Jobstafet.dk screening og ansøgningshjælp til både danske og udenlandske jobsøgere og HR- og rekrutteringsydelser til arbejdsgivere inden for de fem brancher

Læs også