Fuld gang i ny afdeling

Kayser & Thorsen Materieludlejning er nu også at finde i det jyske og er positivt overrasket over starten.

 - Vi har alt fra hækkeklippere til en 50 tons gravemaskine.
Sådan lyder det fra Charlie Møller Therkelsen, der er afdelingsleder hos Kayser & Thorsen Materieludlejning i Brørup. Et firma, der udlejer maskiner til både virksomheder og private, og firmaet har fået en kanonstart i det jyske.
- Vi startede her 1. juni og er allerede oppe på seks fastansatte medarbejdere og bliver formentlig snart nødt til at ansætte yderligere. Dertil kommer ni, som vi lejer ind, konstaterer Charlie Møller Therkelsen.
Dermed har firmaets satsning vist sig at være rigtig. Kayser & Thorsen Materieludlejning stammer fra Sjælland, mere præcist Vordingborg, hvor det blev etableret i 2009, men nu skulle der også ske noget vest for Storebælt.

Et stort udvalg

Allerede udenfor firmaet, med indkørsel fra Nørregade, kan man se nogle af de maskiner, der kan lejes, og det gælder ikke kun landmænd, entreprenører eller andre, der har brug for lidt ekstra hestekræfter eller specialmaskiner. Også mange private er på lejelisten.
- Mange folk ønsker at gøre tingene selv, og vi har allerede mange private kunder, der lejer hos os, fortæller en tilfreds Charlie Møller Therkelsen.
Det kan være f.eks. den lille gravemaskine og afretteren, hvis der skal laves ny terrasse, men det kan også være hækkeklipperen eller andet til haven.

Lej med fører

I takt med interessen for at leje materiellet vil beholdningen blive udvidet, og der er naturligvis også samarbejde med afdelingen i Vordingborg, så ting kan hentes derfra.
- Vi lejer nyere ting ud og har da også til vinterarbejdet, når vi når dertil og skulle få sne, fortæller Charlie Møller Therkelsen.
Hvis en kunde ikke er begejstret for selv at køre en maskine, er der også her hjælp at hente hos Kayser & Thorsen Materieludlejning. Maskinerne kan også udlejes med fører.

Læs også