Østdanmark får egen ScanMek

Scantruck tager konceptet med fra hovedafdelingen i Skive til den sjællandske bastion i Ringsted.

Nu tager Scantruck, som er blandt landets største maskinimportører og -forhandlere, sit koncept fra hovedafdelingen i Skive, ScanMek, med over Storebælt og arrangerer ScanMek Øst i det sjællandske hovedkvarter i Ringsted.

ScanMek er Scantrucks egen maskinudstilling, som efterhånden er fast element i kalenderen i slutningen af januar hos blandt andre mange danske maskinførere, entreprenører og landmænd.

- Vi satser nu på at få plads også i mange østdanske kalendere med en fast ScanMek Øst i oktober. Ikke alle interesserede øst for Storebælt har jo mulighed for at køre til ScanMek i Skive, forklarer Jørn Rauff Larsen, salgschef for Scantruck Øst i Ringsted.

Nyeste maskiner

Når dørene slås op for en ny maskintradition på Kærup Parkvej 12 i Ringsted fredag den 13. oktober, er der tilmed lagt op til noget af en premiere maskinmæssigt.

Scantruck-folkene i Ringsted planlægger at præsentere såvel Komatsus dozer D65PXi-18, som netop har haft dansk premiere som den første dozer med fuldautomatisk maskinstyring. Den får selskab af den ligeledes helt nye hybrid-gravemaskine Komatsu HB365LC-3.

Fra Scantrucks andet hovedmærke, franske Manitou, kommer blandt andre den avancerede rotationsteleskoplæsser MRT2470 P+, som formår at rotere i en højde over 20 meter med ikke mindre end syv tons. Også den helt nye generation af teleskoplæssere til landbruget, Manitou MLT741-140 V+ har meldt sin ankomst til ScanMek Øst.

Læs også