Medlemsjagt: LandboSyd ringer til kolleger

LandboSyds bestyrelsesmedlemmer tog dialogen i aftes - de greb telefonen, og mange valgte at følge opfordringen om at blive medlem.

Medlemstallet er vigtigt for en landboforening og naturligvis også for LandboSyd. Det handler om opbakning til den politiske indsats lokalt og regionalt, og jo flere medlemmer, der står bag foreningen, jo stærkere bliver stemmen.

Derfor greb bestyrelsesmedlemmerne i LandboSyd i aftes telefonen og kontaktede de kunder, som ikke er medlem af foreningen.

Det gav et særdeles godt resultat i form af medlemskaber, men det gav også en god dialog med landmands-kolleger om det politiske klima, om forholdet til Landbrug & Fødevarer og om LandboSyds egen indsats for at skabe bedre vilkår for landbruget, oplyser LandboSyd.

Følges op af tur til Axelborg

På forhånd var der blevet sendt brev ud, så opkaldet kom ikke overraskende, og ringeaftenen bliver fulgt op af en bustur til Axelborg i slutningen af november. Ringeaftenen blev også gennemført på et tidspunkt, hvor der er mange varme politiske emner på dagsordenen og i en periode, hvor der er travlt i LandboSyd. Medlemsmøde, en stor LandboSyd-konference på Christiansborg og medlemsfest her i slutningen af september som markering af, at LandboSyd flytter. Der var masser af grunde til at sige ja tak, mener foreningen.

Markerer sig politisk

- Set i forhold til, at vi sidste år mistede ti medlemmer, gav denne ringeaften et særdeles godt resultat og dermed fremgang i medlemstallet. Vi markerer os politisk, og det ved mange derude, og det ønsker de at bakke op om, siger formand Mogens Dall.

Bedre stemning

- Vi har altid været tilgængelig og lydhøre. Jeg bliver ringet op af mange, som vil snakke om den ene eller den anden sag. Jeg oplever, at stemningen er blevet bedre, og at holdningen over for Landbrug & Fødevarer er mere positiv. Det viste denne ringeaften også, siger Mogens Dall.

 

Læs også