LandboNord og Dansk Revision Randers styrker landbrugsrådgivningen i Himmerland og Østjylland

Rådgivningsvirksomhederne LandboNord og Dansk Revision Randers har fundet hinanden i et nyt stærkt samarbejde, som resulterer i en ny afdeling af LandboNord i Østjylland.

Markedet for landbrugsrådgivning er i øjeblikket i en rivende udvikling, og LandboNord har, med baggrund i en betydelig og voksende kundeportefølje syd for Limfjorden, i længere tid haft et ønske om en fysisk placering i Østjylland. Dansk Revision Randers har haft et ønske om, at udvide den landbrugsfaglige produktportefølje.

Derfor går LandboNord og Dansk Revision Randers nu sammen og etablerer en afdeling af LandboNord i Randers med Dansk Revision som partner. Dansk Revision Randers overdrager eksisterende medarbejdere og kunder til den nye afdeling for landbrugsrådgivning, som skal drives af LandboNord.

- Vi oplever en stigende interesse for vores højt digitaliserede ydelser, og nu glæder vi os til at kunne tilbyde dem i vores nye afdeling. Vi leverer på vores strategi om at udvide vores virksomhed, så det har længe været et ønske for os, og nu er muligheden opstået sammen med Dansk Revision Randers, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

LandboNord bliver drivkraften 

Den nye afdeling vil få til huse på Dansk Revisions adresse i Randers, men det er ledelsen fra LandboNord, som vil være drivkraften i den nye afdeling.

Landbrugskunderne og rådgiverne i det nuværende Dansk Revision Randers vil overgå til LandboNord-afdelingen, hvor de vil få mulighed for at benytte en lang række produkter, som de ikke har haft mulighed for tidligere. Blandt andet smarte IT-løsninger, herunder Ø90 og Summax m.v.

- Det har længe været et ønske fra vores side, at kunne tilbyde vores landbrugskunder digitaliserede løsninger som Ø90 og Summax, og det får vi nu muligheden for i samarbejdet med LandboNord. Kunderne fortsætter med de samme medarbejdere, men der vil også komme nye ansigter til, siger registreret revisor i Dansk Revision, Jesper Thorup.

LandboNord tilbyder full-line servicekoncept

Det betyder, at hele LandboNords landbrugsfaglige produktportefølje også vil være tilgængelig i Randersafdelingen, som til dagligt skal ledes af chefrådgiver Jes Mågård.

Han vil sammen med LandboNord udvikle afdelingen, så den bliver skræddersyet til kundernes behov.

- Sammen med Jes Mågård ruller vi så at sige hele LandboNords koncept ud i Østjylland. Her kan kunderne forvente et full-line servicekoncept, der er helt i front med den teknologiske udvikling, hvor der er mulighed for at trække på specialister fra de enkelte landbrugsfaglige grene i LandboNord. Det gælder både produktionsrådgivning til kvæg- og svineproducenter samt planteavlere, ligesom samarbejdet vil styrke den skatte- og driftsøkonomisk rådgivning til alle landbrugskunder. Derudover tilbydes rådgivning om digitalisering, socialøkonomi, IT, jura og HR, siger Uffe Bertelsen.

LandboNord beskæftiger i dag cirka 220 medarbejdere i afdelingerne i Brønderslev og Fjerritslev – og altså nu fremover også i Randers. LandboNord rådgiver fødevareproducenter inden for kvægproduktion, svineproduktion og planteavl. Økonomirådgivningen assisterer landbrug med regnskab, budgetter og skat samt strategi.

Dansk Revision Randers er ejet af lokale partnere og beskæftiger i dag cirka 115 medarbejdere på kontorerne i Randers, Hadsund og Hadsten.

Læs også