Besøg fra Marokko

Dansk kultur, erhvervs - og foreningsarbejde er i højsædet, når en broget flok på 28 unge marokkanere og medlemmer af LandboUngdom fra alle steder i Danmark mødes i næste uge på Bornholm.

Projektet Farmers4Future arbejder med at fremme kvinders rettigheder, uddannelse og landbrugsfaglighed i udsatte områder. Programmet er fyldt med virksomhedsbesøg hos etablerede samt nystartede virksomheder.

- Vi får lov at komme med ind og malke jerseykvæg på Trommergård, ildsjæl og lokalpolitiker Bente Johansen giver et indlæg om ligestilling. Engagerede frivillige personer giver deres historie om Bornholm med videre, siger projektleder Emelie Pettersson, Bornholms LandboUngdom, det står i spidsen for arrangementet.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde de unge fra vores samarbejdspartner i Marokko velkommen til Bornholm og til en uge med mange lærerige aktiviteter. Energien, nysgerrigheden og vidensdelingen vil blomstre hele ugen.  Alle deltagerne skal bo hjemme hos mig, fortæller projektlederen Emelie Pettersson, så der bliver fuldt hus.

Læs også