Danish Agro køber 45 % af aktierne i ALMAS Agro A/S

Den 30. juni indgik Danish Agro Machinery Holding A/S aftale om køb af 45 % af aktierne i den danske maskinforhandler ALMAS Agro A/S.

Selskabet, der har en stærk position i Nordjylland og Himmerland med afdelinger i Brønderslev og Hvam, er en stor og veldrevet CLAAS forhandler med dygtige og erfarne medarbejdere. Som en del af aftalen har Danish Agro mulighed for at overtage de resterende 55 % aktier på et senere tidspunkt.

Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, er meget tilfreds med aftalen.

- ALMAS Agro A/S er en stor og vigtig maskinforretning i Danmark, der har lang erfaring med CLAAS’ produkter. Selskabet, der beskæftiger 26 erfarne medarbejdere, omsætter i niveauet 100 millioner kroner. ALMAS Agro A/S har et godt samarbejde med de nordjyske landmænd og vi ønsker at bygge videre på det samarbejde i fællesskab. Jeg var derfor ikke i tvivl, da Børge Vestergård, der er ejer af selskabet, ønskede at sælge til os. Jeg ser et stort potentiale i selskabet, samt de meget dygtige medarbejdere, siger han.

Ejer af ALMAS Agro A/S, Børge Vestergård udtaler:

- Som ejer af ALMAS Agro A/S er det vigtigste for mig, at sikre de bedst mulige forudsætninger for fremtidig udvikling af selskabet. At jeg nu har lavet en aftale med Danish Agro skyldes, at jeg er overbevist om, at vi i fællesskab har bedre mulighed for at udvikle maskinforretningen. Jeg ser derfor meget frem til at være med i dette, og jeg glæder mig til at se medarbejderne styrke den fremtidige udvikling af ALMAS Agro, i samarbejde med ledelsen i Danish Agro.

CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, Jens Skifter, glæder sig over perspektiverne i aftalen.

- Danmark er kendetegnet af stærke maskinhandlere med lang erfaring, høj kvalitet og stor ekspertise. ALMAS Agro A/S er ingen undtagelse og har været en tæt samarbejdspartner til dansk landbrug i rigtig mange år. Aftalen med selskabet er med til sikre at fremtidig ekspertise og viden fastholdes i den danske forhandlerstruktur, siger han.

Læs også