Brahetrolleborgskue med nyheder

Det 118. hesteskue på Brahetrolleborg lørdag den 15. juli byder på flere nyheder.

Når dette års Brahetrolleborg Heste- og Ponyskue afholdes på lørdag, den 15. juli fra 08.45 til godt 16.00, er det 118. gang, den smukke plads mellem Brahetrolleborg Slot og godsets fredede og velholdte avlsbygninger danner ramme om det traditionsrige skue.

Men trods den ærværdige alder er det ikke traditioner alt sammen. For sjette år i træk er samtlige racer og avlsforbund i Danmark indbudt til at udstille, og det kommer blandt andet til udtryk ved, at de ca. 70 tilmeldte heste og ponyer – otte flere end ved sidste års skue – endnu en gang sætter rekord med deltagelse af ikke færre end 18 forskellige racer – en mere end sidste år.

Nyheder

Ud over sidste års succes med heste-agility byder dette års Brahetrolleborgskue på flere nyheder, hvoraf her blot skal nævnes et par af de mest markante: Børnekæledyrskue 10.00-14.00 for børn fra 7-14 år med Jim Lyngvild som dommer (der er stadig mulighed for tilmelding). Og Café Krybben, der er indrettet i den nyrenoverede tidligere kostald, og som godset velvilligt har stillet til rådighed tillige med køkken- og toiletfaciliteter.

Adgangen til Café Krybben, der vil være tydeligt skiltet, er midt for pladsens store grusbane, som for øvrigt også har været genstand for en gennemgribende renovering og overfladeforbedring.

Læs mere i denne ugens LandbrugFyn


Læs også