LandboSyds ledelse er på plads efter direktørfyring

Efter fyring af direktør i maj har LandboSyd nu endelig fundet afløseren.

I maj måned fyrede bestyrelsen i LandboSyd Klaus Andersen som direktør. Det skete efter, at han havde luftede tanker om fusion i Landbrugsavisen. Nu næsten fem måneder efter har LandboSyd så fundet sin nye direktør, og man har valgt at kigge i egne rækker.

I forbindelse med et to dages udviklingsseminar i denne uge har bestyrelsen besluttet at udnævne den tidligere udviklingsdirektør Anders Andersen som adm. direktør. Han udgør sammen med direktør Jan Fensholt-Hansen direktionen.

- Vi har ikke valgt den letteste løsning, men den rigtigste løsning. Vi har i bestyrelsen taget fat på Vision 2020 +, og strategi, mål og retning er på plads med Anders Andersen og Jan Fensholt-Hansen i spidsen for LandboSyd. Jeg er meget tilfreds med de visioner, tanker og ideer, som er kommet frem, og som vi arbejder videre med, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall.

Han glæder sig over, at LandboSyd er kommet godt igennem en flytning af rådgivningsvirksomheden til en moderne kontorbygning ved motorvejen og centralt i Sønderjylland og ser frem til en fortsat udvikling af rådgivningsselskabet.

- Vi har fortsat ambitioner om vækst. LandboSyd arbejder hårdt på at være landmandens foretrukne og har de sidste fem år øget omsætningen med 35 procent. Ambitionerne er intakte, siger Mogens Dall.

Adm. direktør Anders Andersen, konstaterer, at LandboSyd agerer i et konkurrencepræget marked. Her står virksomheden meget stærkt.

- Jeg har sammen med Jan Fensholt-Hansen været en del af LandboSyds ledelse og udvikling i en årrække, og vi har noget at bygge på med stærke rådgivningsprofiler og en fortsat tilgang af kunder. Vi er glade for, at bestyrelsen har vist os tillid, så vi kan fortsætte arbejdet - også med innovation og udvikling i erhvervet og i rådgivningen, siger Anders Andersen.

- Vi vil gøre alt for, at landmænd føler sig hjemme i LandboSyd. I det daglige oplever vi, at landmænd ikke bare fra hele Sønderjylland, men også fra resten af Danmark efterspørger vores rådgivningsydelser. Vi har en stærkt besat stab af medarbejdere og vil også i fremtiden tilbyde specialistrådgivning til den professionelle landmand, siger Anders Andersen.

LandboSyd har 135 medarbejdere, 750 medlemmer, godt 2.000 kunder og en årlig omsætning på knap 90 mio. kr. Flytningen af rådgivningsvirksomheden markeres fredag 29. september ved en reception og en medlemsfest.

Læs også