Storsælger af Weidemann

Kurt Lind fra Linds Truck & Maskinhandel i Dianalund har netop solgt Weidemann nummer 125.

Der skrives slutsedler på Weidemann-læssemaskiner på Sjælland i en størrelsesorden, som bedst kan karakteriseres som i en lind strøm. Manden med sedlerne og kuglepennen er nemlig Kurt Lind fra Linds Truck & Maskinhandel i Dianalund.

Antallet af solgte Weidemann-maskiner imponerer den danske importør, og salgsdirektør i Stemas, Robert Kjærsgaard, der står for importen til Danmark af de tydeligvis populære læssemaskiner, glæder sig over det gode salg i Dianalund nordøst for Slagelse.

Kurt Lind var tidligere forhandler af læssemaskiner af et andet mærke, men han konverterede til Weidemann og Stemas for få år siden, og det er Robert Kjærsgaard rigtig glad for.

- Nu har Linds Truck & Maskinhandel netop solgt Weidemann nummer 125, og selvom vi er stolte af vores maskiner og næsten mener, at de sælger sig selv, er det ganske imponerende, siger Robert Kjærgaard.

Som forhandler for Stemas har Linds Truck & Maskinhandel hele Weidemann-sortimentet på produktpaletten. Totalt i nærheden af et halvt hundrede forskellige modeller og versioner i kategorierne minilæssere, hjullæssere, teleskoplæssere og teleskophjullæssere.

Læs også