Danish Agro koncernen udpeger ny Group CFO

Den 1. oktober er Henning Haahr (47) ny koncernchef i Danish Agro koncernen efter at Christian Junker fratræder som topchef for koncernen. Henning Haahr, der hidtil har været Group CFO, har udpeget Brian Hauge Søe (42) som ny Group CFO i Danish Agro koncernen.

- Brian Hauge Søe har været ansat i koncernen siden 2009 og har senest kompetent varetaget rollen som Koncernregnskabschef. Derfor har det også været et naturligt skridt at overdrage rollen som Group CFO til Brian, hvor vi nu får et endnu tættere parløb. Brian er vellidt, engageret og fagligt yderst kompetent, og jeg er sikker på, at han vil kunne bidrage positivt til koncernens videre udvikling, siger Henning Haahr.

Brian Hauge Søe glæder sig over sin nye rolle og ser frem til de nye udfordringer.

- Jeg er meget beæret over at have fået tilbudt rollen som Group CFO i Danish Agro koncernen. Som koncern er vi inde i en spændende udvikling, som har til formål at skabe størst mulig værdi for vores ejere og kunder. Vi skal fortsætte denne udvikling, og det ser jeg frem til at bidrage med, siger han.

Brian Hauge Søe, der er 42 år og uddannet Cand. Merc. Aud. samt HD, har før sin karriere i Danish Agro koncernen 13 års revisorerfaring. Han bor i Gjern ved Silkeborg med sin kone og tre børn.

Læs også