Yding Smedie overtager Horsens Maskiner

Yding Smedie overtager Horsens Maskiner pr. 1. november 2017. Horsens Maskiner ophører og Yding Smedie flytter til Egeskovvej 10 i Gedved ved Horsens.

Jeppe Rasmussen, der ejer Yding Smedie A/S, overtager Horsens Maskiner pr. 1. november.

Dette er også datoen for flytningen af Yding Smedie til Horsens Maskiners hidtidige adresse. I forbindelse med overtagelsen foretages en lille navneændring, så Yding Smedie fra 1. november hedder: Yding Smedie & Maskiner A/S. Alle kunder vil blive fuldt serviceret i det nye set-up.

Det er i år 21 år siden, at Jeppe Rasmussen overtog Yding Smedie med en enkelt medarbejder. Virksomheden er siden vokset til en væsentlig servicevirksomhed inden for landbrug, og beskæftigede inden overtagelsen 30 medarbejdere.

- At tænke virksomheden ind i en vækst- og udviklingsorienteret sammenhæng har været det rigtige – og naturlige – næste skridt, forklarer Jeppe Rasmussen.

- Yding Smedie tilfører bl.a. stor erfaring med klejnsmedeværksted og specialmaskinhandel samt salg og servicering af et omfattende maskinprogram. Horsens Maskiner har en stærk profil som CASE IH forhandler. Dette vil i forening sikre kunder og samarbejdspartnere endnu bedre resultater og service, vurderer Jeppe Rasmussen.

Han glæder sig til de nye opgaver, ikke mindst samarbejdet med de nye medarbejdere fra Horsens Maskiner.
 

Læs også