Anlægsgartnerfirma bliver del af landsdækkende virksomhed

Sønderjyske Naturpleje & Anlæg Aps. er nyeste tilføjelse til den landsdækkende anlægsgartnervirksomhed OKNygaard

OKNygaard har overtaget sønderjyske Naturpleje & Anlæg Aps. Den 10 mand store virksomhed i Kruså bliver den nyeste afdeling i den landsdækkende anlægsgartnervirksomhed – og en tiltrængt udvidelse i den sydligste del af Danmark.

I 25 år, har Naturpleje & Anlæg varetaget opgaver i det sønderjyske med udgangspunkt i Kruså, men nu ser tidligere ejer Alex Jørgensen frem til at blive en del af noget større.

- OKNygaard giver mig muligheden for at have fuldt fokus på det jeg er god til og det der virkelig interesserer mig, nemlig kunderne og anlægsgartneropgaverne. OKNygaard kommer til at tage sig af de administrative opgaver. På den måde, er jeg sikker på, at kunderne får et endnu bedre service, fortæller Alex Jørgensen.
,
Alex fortsætter hos OKNygaard som driftsleder og kunderne vil derfor se de samme mennesker og have den samme kontakt – dog med nyt logo på tøjet og bilerne.
Afdelingschef Erik Larsen glæder sig til det fremtidige samarbejde:

- Alex har tidligere været ansat som driftsleder hos OKNygaard, så jeg ved, vi få en kompetent og dygtig mand på posten. OKNygaard står særlig stærkt i forhold til boligselskaberne, hvor den service vi leverer er i særklasse. Det skal vi blive ved med og det tror jeg på, at vi kan sammen med Alex, siger han.

Naturpleje & Anlæg har lige nu 10 medarbejdere, men OKNygaard forventer inden for de næste par år at udvide den sønderjyske afdeling til det dobbelte.
 

Læs også